Eierenactie Excelsior

In een tijd dat Nederland net als de rest van de wereld gebukt gaat onder de impact van een vreemd virus, is er bijna geen verenigingsleven. Repetities kunnen geen doorgang vinden evenals alle andere activiteiten waarbij meer dan 3 personen betrokken zijn.

De Steeg en Ellecom zijn al jaren gewend dat we in de week voor Passen langs de huizen komen met kakelverse lekkere eieren. Een actie van een hoog win-win gehalte omdat u lekkere verse eieren krijgt voor een heel schappelijk bedrag, en de vereniging een klein beetje haar kas kan spekken.

April 2020 geeft echter een geheel ander beeld; geen grootschalige acitiviteit maar een zeer beperkte, op de stoep van De Bakker van Ellecom. Op zaterdag werden er ondanks de Covid-19-crisis toch eieren verkocht op een verantwoorde veilige wijze.

Natuurlijk veel minder dan in andere jaren, maar ze waren er niet minder lekker om.